Menu Luk

Kulturelle oplevelser

Hvis du har spørgsmål eller ønsker, er du altid meget velkommen til at kontakte os for at høre mere – på telefon 48 36 54 44.

Kulturelle oplevelser

Omkring os tilbyder Nordsjælland mange store kulturoplevelser indenfor få kilometers afstand. Med kort transporttid kan du nemt besøge attraktioner som slottene i Fredensborg, Hillerød og Helsingør. Det kunne også være en afslappende bytur til det hyggelige og livlige Gilleleje eller et besøg i Tisvilde, med byens gode restauranter og det stemningsfulde gadeliv.

Oplev historiens vingesus som bliver levende og livlige i de gamle Nordsjællandske slotte. Et besøg hos Holger Danske i kassematterne under Kronborg, eller en tur over vindebroen og ind i det smukke Frederiksborg Slot og Danmarkshistorien på førsts parket.

I kan også tage den korte tur ind til Gilleleje, der byder på et levende handelsliv, velvoksne isvafler og fiskespecialiteter på molen.

Smukke Tisvilde frister med sommermarkeder og gode restauranter. Her kan I også besøge den aktive og brugerdrevne Tisvilde Bio, der desuden byder på koncerter og Café.

Både Helsingør og Hillerød er fulde af spændende butikker med mode og brugskunst. Fra Helsingør kan der sejles en tur til Helsingborg i Sverige, som byder på mange kulturoplevelser og f.eks. en anderledes arkitektur på den nye havnefront.

Ring til os for at booke eller høre mere om hvad vi kan tilbyde – på telefon 48 36 54 44