Menu Luk

Hvis du har spørgsmål eller ønsker, er du altid meget velkommen til at kontakte os for at høre mere – på telefon 48 36 54 44.

Velkommen til Kysthusene

På toppen af Nordsjælland finder du Kysthusene Gilleleje.
Feriecentret består af 88 fritliggende og rummelige træhuse, der putter sig langs stierne i det frodige og smukke landskab ved Kattegats kyst.
Kysthusene er det ideelle feriested for børnefamilier, eller dem der har brug for en naturskøn, afslappende og nærværende ferie med muligheder for oplevelsesture og kulturelle indslag.

Hos os er der oplevelser for enhver smag. Børnene kommer ikke til at kede sig. Legepladsen, boldbanerne, stranden og poolen lokker med mange timers leg. Om aftenen kan I hygge jer i jeres private og veludstyrede hus, spise i vores Restaurant Kystgården i sæson, eller besøge en af Gillelejes mange hyggelige restauranter.

I Kysthusene kan man fordybe sig, slappe af eller holde aktiv ferie. Året rundt indbyder den flotte natur til timelange ture langs havet, drageflyvning, fiskeri, med mere.

Omkring os tilbyder Nordsjælland mange store kulturoplevelser indenfor få kilometers afstand. Om sommeren er det ikke mindst det suveræne badevand, dem friske luft og lyset der trækker.

Vi har gode tilbud på alt fra forkælelsespauser på to døgn – til lange, skønne ferier på flere uger. Husk at husdyr er velkomne i nogle af vores feriehuse. Kontakt os og hør om dine muligheder, hvis det er relevant.

Ring til os for at booke eller høre mere om hvad vi kan tilbyde – på telefon 48 36 54 44