Menu Luk

Pool & wellness

Hvis du har spørgsmål eller ønsker, er du altid meget velkommen til at kontakte os for at høre mere – på telefon 48 36 54 44.

Afslapning af krop og sjæl

Når hverdagens stress og ansvar bliver for meget, kan Kysthusene tilbyde afstresning af krop og sjæl, så du kan finde din indre ro og styrke. Vi har både udendørs swimmingpool, opvarmet indendørs svømmehal, sauna, jacuzzi, yoga og fitnessrum – ikke mindst Nordsjællands skønne natur, som bl.a. indbyder til timelange gåture langs havet, badning, kystfiskeri og løbeture.

I selve feriecentret finder man den store swimmingpool, hvor vores gæster, børn som voksne, kan hygge sig, lege eller mødes med de øvrige gæster, mens børnene plasker rundt. Der er også mulighed for at grille og nyde en skøn sommeraften med familien. Hvis man har mere lyst til at bade i vores opvarmede indendørs pool, så er det også en mulighed. Vi har også en udendørs pool til de mindste, så de kan få en god oplevelse.

NATURENS GLÆDER

Mulighederne er mange når naturen er i spil som samlingssted og i fokus for oplevelser og hygge. Kysthusenes centrale og gode placering ved kysten i Nordsjælland, giver dig rig mulighed for at nyde naturen. Vi tilbyder også en hel række spændende muligheder for teambuilding eller oplevelsesture hvis du skal afholde møder eller firmaarrangementer.

Ring til os for at booke eller høre mere om hvad vi kan tilbyde – på telefon 48 36 54 44