Menu Luk

Indkvartering

Hvis du har spørgsmål eller ønsker, er du altid meget velkommen til at kontakte os for at høre mere – på telefon 48 36 54 44.

Indkvartering

På toppen af Nordsjælland ved Kattegats kyst finder du Kysthusene Gilleleje. Konferencentret består af en stor og veludstyret hovebygning med egen restaurant, 88 fritliggende træhuse samt 10 nyindrettede værelser til indkvartering af konferencedeltagere. Husene er indrettet med plads til op til seks personer med eget køkken, badeværelser og en hyggelig stue med brændeovn.

Efter en lang dag med møder, foredrag, konferenceaktiviteter eller dets lig, byder vores restaurant velkommen til en dejlig madoplevelse. Vi tager udgangspunkt i årstidens varer og tilberedninger, samt lægger vægt på, at der skal være noget for enhver smag.

Vi har eget røgeri, hvilket skinner igennem på udvalget. Vi griller efter ønske og koger smagsfyldte supper i de kolde måneder.

Hvis behovet er der kan vi også tilbyde vores 10 hotelværelser i Kystgården, tæt beliggende ved kysten, som indkvarteringsmulighed.

Kystgården som også huser muligheder for mødeaktivitet for mellem 32 og 60 personer
(se mere her).

Restauranten i Kystgården har åbent i sommermånederne. Læs mere her.

Ring til os for at booke eller høre mere om hvad vi kan tilbyde – på telefon 48 36 54 44