Menu Luk

Teambuilding

Hvis du har spørgsmål eller ønsker, er du altid meget velkommen til at kontakte os for at høre mere – på telefon 48 36 54 44.

Giv arrangementet et ‘twist’

Måske skal du bruge en mindfulness coach, en kokkeskole eller en dykkerinstruktør til at give dit arrangement et twist. Kysthusene samarbejder med en lang række eksperter og arrangører, der kan springe til og gøre din konference til noget helt særligt. Vi har en bred vifte af dygtige samarbejdspartnere, som altid kan tilbyde aktiviteter, som udnytter såvel vores indendørs faciliteter, som naturen omkring centret.

TEAMBUILDING

– er til jer, der ønsker at arbejde med jeres relationer og få nye fælles oplevelser sammen. I vil opdage hinandens potentiale og ressourcer. Positiv energi garanterer en udbytterig dag med masser af smil.

Brain Game

– er teamdynamik, adrenalin og energi, hvor I oplever, hvordan i alle sammen har en vigtig aktie i teamets succes.
Læs mere her.

Spot On

– er sjov, dynamik og konkurrence og gør jer klogere på hinanden. I får frisk luft, god energi og sår sunde frø til det fokus, der har betydning i jeres hverdag.
Læs mere her.

GPS Adventure

– er energi, motivation og handling, hvor I får bekræftet vigtigheden i kommunikation og vidensdeling på tværs af kompetencer.
Læs mere her.

Powerbreak og yogaundervisning

Bliv nulstillet fysisk og mentalt. Alle kan være med, og det kræver ikke omklædning.

Prøvedyk

I vores svømmefaciliteter og med rigtigt Scuba-udstyr.

Madlavning som samarbejdsøvelse

Enten under ledelse af vores køkkenchef eller på egen hånd i vores festlokale med køkkenfaciliteter og plads til 40 personer.

Test din fysiske form

Test din fysiske form og tag kampen op imod kollegerne og gennemfør en mini triathlon med 400 meter svømning, 18 km cykling og 4,2 km løb.

Kajakundervisning

Lad duften af hav ramme næsen, lyden af bølger fange øret og spændingen fylde kroppen. Den populære sportsgren Stand Up Paddle (SUP) kan bedst beskrives som en kombination af surfing, kanosport og fitness.

Ring til os for at booke eller høre mere om hvad vi kan tilbyde – på telefon 48 36 54 44