Bryllup med overnatning i Nordsjælland

Hold dit bryllup hos Kysthusene

Vores bryllupsfaciliteter er designet til at kunne rumme både små, intime bryllupper og store, storslåede fester. Vi har flere forskellige lokaler, der kan tilpasses jeres behov, uanset om I drømmer om en romantisk ceremoni under åben himmel, en fest i stor stil i vores flotte sal med højt til loftet og plads til mange gæster, eller en hyggelig, intim middag i et af vores mindre, stemningsfulde​ lokaler.

Vi sørger for, at rammerne er i top, så I kan koncentrere jer om at nyde jeres store dag. Vi har mange års erfaring med at afholde bryllupper og ved, hvor vigtigt det er, at alt går som planlagt. Derfor sørger vores dedikerede personale for, at jeres bryllup med overnatning bliver præcis, som I drømmer om.

Uanset om I ønsker at bruge vores faciliteter til selve bryllupsfesten, eller blot til overnatning for jer selv og jeres gæster, står vi klar til at sikre, at jeres store dag bliver en uforglemmelig oplevelse. 

Hvad kunne være mere romantisk end at holde jeres bryllup i skønne Gilleleje, med overnatningsmuligheder for jer selv og alle gæsterne? Hos Kysthusene får I det perfekte bryllup med overnatning, omgivet af storslået natur og en atmosfære, der oser af romantik og hygge.

Hos Kysthusene får I ikke bare en fantastisk mulighed for at afholde jeres bryllup, men også muligheden for at give jeres gæster en unik oplevelse med overnatning i vores hyggelige og moderne dobbelt- eller familieværelser. Og med fri adgang til vores mange faciliteter, som indendørs pool, spa, sauna og fitness, kan jeres gæster få en mindeværdig oplevelse, der strækker sig ud over selve bryllupsfesten. 

Bryllupsfaciliteter
Når man planlægger et bryllup, er der mange detaljer at tage højde for. En af de vigtigste er valget af det perfekte sted, der kan danne rammen om jeres store dag. Hos Kysthusene får I adgang til faciliteter, der både er romantiske, moderne og praktiske.

Mad og drikke

En vigtig del af ethvert bryllup er naturligvis maden og drikken. Med et bryllup med overnatning Nordsjælland sørger vi for, at I og jeres gæster bliver forkælet med lækker mad og drikke i høj kvalitet. Vores dygtige kokke skaber menuer, der både tilfredsstiller smagsløgene og skaber en stemningsfyldt ramme om jeres fest.

Vi tilbyder en række forskellige menuer, der alle er baseret på sæsonens råvarer og lokale ingredienser. Uanset om I drømmer om en traditionel bryllupsmenu, en buffet med et udvalg af forskellige retter, eller måske en mere utraditionel menu, arbejder vi sammen med jer for at skabe den perfekte kulinariske oplevelse for jeres bryllup.

Vores bar tilbyder et bredt udvalg af drikkevarer, så der er noget for enhver smag. Fra mousserende bobler til at skåle i, til et bredt udvalg af vin, øl og spiritus, sørger vi for, at glassene aldrig står tomme. Og når festen er forbi, kan I og jeres gæster trække jer tilbage til jeres værelser og nyde en god nats søvn, inden I vågner op til en lækker morgenmad den næste morgen. 

SEND EN FORESPørgsel

Tinkerup

Tinkerup er vores selskabspakke, der er bygget op med en velkomstdrink, en treretters menu og en flot opdækning med hvide duge, stofservietter, lys og en lille vase med blomster. Derfra kan du kan du selv komponere din fest og plukke fra vores liste af tilvalg, eller selv komme med ønsker og idéer - også til borddækning og retterne på menuen. Vores køkken og kyndige personale er med dig i hele processen og står klar med gode råd og sparring. Alt for at imødekomme dine ønsker om den perfekte aften.

  • Velkomstdrink 
  • 3-retters selskabsmenu* tilberedt med lokale råvarer fra Gilleleje Havn og nabogårdene 
  • Kaffe & te 
  •  Varighed: 7 timer

595,-/person
ved min. 30 voksne

*Tillæg 100,- hvis buffet
Tillæg for Kystgaarden er 175,-/person

Gilbjerg

Gilbjerg er vores signaturpakke. En storslået fest med det bedste huset kan tilbyde. Udviklet og forfinet over tid, så du blot kan læne dig tilbage og nyde festen med dine gæster. Gæsterne bliver budt på velkomstdrink og lækre snacks ved ankomst, før der serveres tre-retters  med vinmenu på smukt dækkede borde med hvide duge, stofservietter, lys og en lille vase med blomster. Efter maden er der kaffe og sødt, og så åbner baren. Har du særlige ønsker, imødekommer vi også dem - fra menu til borddækning. 

  • Velkomstdrink og salte snacks
  •  ​ 3-retters selskabsmiddag* tilberedt med lokale råvarer fra Gilleleje Havn og nabogårdene
  • Vinmenu, ad libitum
  • Kaffe, te & sødt
  • Bar med øl, vand, vin og spiritus
  • Varighed: 8 timer
1395,-/person
ved min. 30 voksne

*Tillæg 100,- hvis buffet
Tillæg for Kystgaarden er 175,-/person

Se alle vores festpakker

Få overblik over menuer, tilvalg og selskabsmuligheder i vores katalog herunder

DOWNLOAD

SEND forespørgsel