OVERNATNING

I Perioden fra ca. d. 1. juni – 31. august, er der også fri adgang til vores store udendørs pool. Tag bolden under armen og benyt vores beachvolley-bane og fodboldmål, eller tag en turnering minigolf på vores 12-hullers moderne bane.
Vores aktivitetsrum med billard, bordtennis og bordfodbold står også klar hvis vejret ikke lægger op til udendørs aktiviteter.

Her, midt i den rå kystnatur, venter et væld af faciliteter og meningsfulde oplevelser. Tjek ind sammen med kollegaerne til kickoff, konference og teambuilding, til et ophold med familie og venner i en ferieuge, eller til en af livets store festdage. ​Der findes mange aktiviteter både indendørs og udendørs. Der er blandt andre ting, fri adgang til indendørs pool, spa, sauna og fitness.

Dobbeltværelse

Hyggeligt standard dobbeltværelse hvor du kan slappe af og føle dig hjemme. Værelset er indrettet med moderne møbler, behagelig seng og et fladskærms-tv. Der er også en rummelig garderobe og et skrivebord med en god stol til at sidde og arbejde. Badeværelset er indrettet med brusebad.

Ring 4836 5444