Bryllupsfest i Nordsjælland

Beliggenhed og omgivelser

Kysthusene er beliggende i et naturskønt område ud til Kattegat, omgivet af skov og marker. Denne unikke placering danner en perfekt ramme for et bryllup, med mulighed for smukke billeder og minder. Gilleleje Havn og de lokale gårde i området er kun en kort afstand væk, hvilket samtidig sikrer friske og lokale råvarer til jer og jeres gæster.

Rustikke og lyse rum

Kysthusene tilbyder rustikke og lyse rum, der skaber en hyggelig og imødekommende atmosfære for din bryllupsfest i Nordsjælland. Vores lokaler kan tilpasses både store og små fejringer og er velegnede til både reception, ceremoni og fest. De høje vinduer og træbjælker skaber en varm og æstetisk ramme for din store dag.

Gastronomi og lokale råvarer

Ved Kysthusene lægger vi stor vægt på gastronomi og lokale råvarer af høj kvalitet. Vores passion for madlavning og fokus på en unik og smagfuld oplevelse, vil sikre at både I og jeres gæster vil nyde bryllupsmenuen.

Samtidig arbejder vi med at mindske vores kødforbrug og implementere bæredygtige løsninger for at bidrage til en grønnere fremtid. 

Fleksibilitet og tilpasning

Vi er opmærksomme på, at hvert bryllup er unikt, og vi arbejder derfor tæt sammen med jer for at skræddersy en dag, der opfylder jeres ønsker og drømme. Vi tilbyder en række forskellige pakkeløsninger og muligheder for tilpasning, så I får præcis den bryllupsfest, I ønsker. 

Oplevelser og aktiviteter

Kysthusene er ikke kun en smuk bryllupslokation, men også et sted, hvor I kan nyde en række oplevelser og aktiviteter sammen med jeres gæster. Tag en tur ad Gilbjerg-stien, besøg Gilleleje Havn og de lokale gårde, eller nyd en velkomstdrink på stranden. Vi har mange aktiviteter både indendørs og udendørs. Der er fri adgang til indendørs pool, spa, sauna og fitness. I sommerperioden (fra ca. d. 1. juni – 31. august), er der også fri adgang til vores store udendørs pool.
Derudover kan I benytte vores beachvolley-bane, fodboldmål, eller tage en turnering minigolf på vores 12-hullers bane.
Skulle vejret ikke lægge op til udendørsaktiviteter, har vi et aktivitetsrum til fri afbenyttelse, hvor der både kan spilles både billard, bordtennis og bordfodbold.

Disse aktiviteter vil ikke kun give jer uforglemmelige minder fra jeres bryllup, men også skabe en unik og meningsfuld oplevelse for alle jeres gæster. 

Mad og drikke

En vigtig del af ethvert bryllup er naturligvis maden og drikken. Med et bryllup med overnatning Nordsjælland sørger vi for, at I og jeres gæster bliver forkælet med lækker mad og drikke i høj kvalitet. Vores dygtige kokke skaber menuer, der både tilfredsstiller smagsløgene og skaber en stemningsfyldt ramme om jeres fest.

Vi tilbyder en række forskellige menuer, der alle er baseret på sæsonens råvarer og lokale ingredienser. Uanset om I drømmer om en traditionel bryllupsmenu, en buffet med et udvalg af forskellige retter, eller måske en mere utraditionel menu, arbejder vi sammen med jer for at skabe den perfekte kulinariske oplevelse for jeres bryllup.

Vores bar tilbyder et bredt udvalg af drikkevarer, så der er noget for enhver smag. Fra mousserende bobler til at skåle i, til et bredt udvalg af vin, øl og spiritus, sørger vi for, at glassene aldrig står tomme. Og når festen er forbi, kan I og jeres gæster trække jer tilbage til jeres værelser og nyde en god nats søvn, inden I vågner op til en lækker morgenmad den næste morgen. 

SEND EN FORESPørgsel

Tinkerup

Tinkerup er vores selskabspakke, der er bygget op med en velkomstdrink, en treretters menu og en flot opdækning med hvide duge, stofservietter, lys og en lille vase med blomster. Derfra kan du kan du selv komponere din fest og plukke fra vores liste af tilvalg, eller selv komme med ønsker og idéer - også til borddækning og retterne på menuen. Vores køkken og kyndige personale er med dig i hele processen og står klar med gode råd og sparring. Alt for at imødekomme dine ønsker om den perfekte aften.

  • Velkomstdrink 
  • 3-retters selskabsmenu* tilberedt med lokale råvarer fra Gilleleje Havn og nabogårdene 
  • Kaffe & te 
  •  Varighed: 7 timer

595,-/person
ved min. 30 voksne

*Tillæg 100,- hvis buffet
Tillæg for Kystgaarden er 175,-/person

Gilbjerg

Gilbjerg er vores signaturpakke. En storslået fest med det bedste huset kan tilbyde. Udviklet og forfinet over tid, så du blot kan læne dig tilbage og nyde festen med dine gæster. Gæsterne bliver budt på velkomstdrink og lækre snacks ved ankomst, før der serveres tre-retters  med vinmenu på smukt dækkede borde med hvide duge, stofservietter, lys og en lille vase med blomster. Efter maden er der kaffe og sødt, og så åbner baren. Har du særlige ønsker, imødekommer vi også dem - fra menu til borddækning. 

  • Velkomstdrink og salte snacks
  •  ​ 3-retters selskabsmiddag* tilberedt med lokale råvarer fra Gilleleje Havn og nabogårdene
  • Vinmenu, ad libitum
  • Kaffe, te & sødt
  • Bar med øl, vand, vin og spiritus
  • Varighed: 8 timer
1395,-/person
ved min. 30 voksne

*Tillæg 100,- hvis buffet
Tillæg for Kystgaarden er 175,-/person

Se alle vores festpakker

Få overblik over menuer, tilvalg og selskabsmuligheder i vores katalog herunder

DOWNLOAD

SEND forespørgsel