FESTER OG SELSKABER

Hold din fest hos Kysthusene

Byd gæsterne velkommen med en drink på stranden eller i pejsestuen. Sæt jer til bords, og lad vores kokke forkæle jer med ærlig mad med smag tilberedt af råvarer fra Gilleleje Havn og de lokale gårde. Gå en tur ad Gilbjerg-stien med panorama kig til Kullen i Sverige før desserten. Sov som en sten om natten i vores værelser eller ferieboliger og begynd næste dag med en dukkert i havet.

Med skov, strand og vand som kulisse kan du holde livets små og store fester hos Kysthusene. Her, midt i et stort naturområde lige ud til Kattegat, inviterer vi indenfor i rustikke, lyse rum, til frokost og middag. 
Fra den helt store fejlring som et bryllup eller en konfirmation - til de årlige tilbagevendende arrangementer som en sommerfest eller julefrokost.

Få overblik over menuer, tilvalg og selskabsmuligheder i vores katalog herunder

Kysthusenes køkken

Med stor passion for gastronomi, lokale råvarer af høj kvalitet og det gode værtsskab skaber vi lækre menuer året rundt. Kysthusene ligger lige ud til vandet, og der er gårde med landbrug i baghaven. 

Vi laver alt fra bunden så hver ret får sit særpræg og en intens smag. Ikke mindst retter med grøntsager, der får et ordentligt skud umami, for vi har skruet op for det grønne og ned for kødet på et menukort, der også byder på mange retter med fisk. 

SEND EN FORESPørgsel

Tinkerup

Tinkerup er vores selskabspakke, der er bygget op med en velkomstdrink, en treretters menu og en flot opdækning med hvide duge, stofservietter, lys og en lille vase med blomster. Derfra kan du kan du selv komponere din fest og plukke fra vores liste af tilvalg, eller selv komme med ønsker og idéer - også til borddækning og retterne på menuen. Vores køkken og kyndige personale er med dig i hele processen og står klar med gode råd og sparring. Alt for at imødekomme dine ønsker om den perfekte aften.

  • Velkomstdrink 
  • 3-retters selskabsmenu* tilberedt med lokale råvarer fra Gilleleje Havn og nabogårdene 
  • Kaffe & te 
  •  Varighed: 7 timer

695,-/person
ved min. 30 voksne

*Tillæg 100,- hvis buffet
Tillæg for Kystgaarden er 175,-/person

Gilbjerg

Gilbjerg er vores signaturpakke. En storslået fest med det bedste huset kan tilbyde. Udviklet og forfinet over tid, så du blot kan læne dig tilbage og nyde festen med dine gæster. Gæsterne bliver budt på velkomstdrink og lækre snacks ved ankomst, før der serveres tre-retters  med vinmenu på smukt dækkede borde med hvide duge, stofservietter, lys og en lille vase med blomster. Efter maden er der kaffe og sødt, og så åbner baren. Har du særlige ønsker, imødekommer vi også dem - fra menu til borddækning. 

  • Velkomstdrink og salte snacks
  •  ​ 3-retters selskabsmiddag* tilberedt med lokale råvarer fra Gilleleje Havn og nabogårdene
  • Vinmenu, ad libitum
  • Kaffe, te & sødt
  • Bar med øl, vand, vin og spiritus
  • Varighed: 8 timer
1645,-/person
ved min. 30 voksne

*Tillæg 100,- hvis buffet
Tillæg for Kystgaarden er 175,-/person

Se alle vores festpakker

Få overblik over menuer, tilvalg og selskabsmuligheder i vores katalog herunder

SEND forespørgsel